Batuk gatal tekak

Saya ingin bertanya.. kalau preg 29weeks ada batuk batuk dan gatal tekak Adakah akan menjejas kan kandungan? Adakah Normal bahagian ari² terasa sakit

2 Balas

assalamualaikum.. sye nak tnye.. kandungan sye ni da nak masuk 8minggu tapi still rase nak muntah² dgn pening sngat kepala ni mcm nk pitam even da makan ubat pon still sama. . sye da xtau nak buat mcm mana? smpai la badan sye lembik sngat dan xlarat nak bngun.. kenape ye alahan sye tak berhenti lagi? kenape makin teruk alahan sye?

2y ago

lain anak lain ragamnya .. selagi boleh tahan sabar jela .. anak nombor 1 lain dan bergitu jugak seterusnya ... kalau rasa loya sangat amik minyak kapak letak sikit dekat tapak tangan cium tak pun cari apa2 yang awak rasa nak bau ..

takkan jejas baby pun...normal kalau bahagian tu sakit