Kejang perut

Saya hamil 30w , lately perut saya rasa kejang ...bila baby banyak bergerak ,lagi rasa kejang tu ... saya risau sebab ini anak sulung saya..ada tak mommy kat luar sana yg pernah alami mcm saya ?kejang tu rasanya mcm lenguh ,cekang perut

1 Balas

Sye da msuk 32w + smalam baru first time sye rse perut kejang. Kadang mcm nak terberanak pun ye rasanya 😂 sakit btol. Dia kejang then hilang, kejang then hilang ade la dlm 6x mcm tu. Nak tido pun x leh. Perut mengeras x rse sngt baby gerak. Alhamdulillah pagi ni masa sahur da back to normal pergerakan dia.