Threatened miscarriage

Saya dua hri lps tu ada bleeding bnyk jugak penuh satu pad dan drah ketul2. Pegi scan sy ptt ikut tarikh last period ptt dh 11minggu tpi dr scan ukur 7minggu. nmpak kantung je. Sampai skarang xde bleeding cuma setiap hri rsa cucuk2 perut skit dan kluar spotting. nk repeat scan minggu depan. Sy sedih sngt duk pikir ada lgi hrapan lgi ke baby ni tpi pikir kna redha jugak klu gugur pun mesti ada hikmah. Sapa pernah mcm sy tak? 😢

4 Balas

saya complete miscarriage sehari sebelum raya ritu tp masa tu xtau miscarriage and doc pn xdpt kepastian lg just kena repeat scan 3mgu lg.. sebelum 3mggu tu mmg bleeding je smpai kantung klua sndri.. tp sy rasa mmg sehari sblum raya tu baby tu da jatuh sndri die mcm ketulan daging je belum jd janin lg sbb 7week time tu..cuma sy x perasan sbb dlm toilet kn pstu darah byk.. kite first time mmg cuak la nangis je kje.. haha.. pastu da tau miscarriage tu mmg menangis jla 1 hari.. huhu. tp alhamdulillah skng ni okay je bole terima sume.insyaAllah rezeki ade la nti....

2y ago

ye ke sma la nangis je huu.. lama jugak la ye darah bleh kluar eh. trima kasih sis. ..sy doakan dua2 kita ada rezeki nnti