cara berhentikan air susu?

Saya dah tak tahan..menangis je setiap kali bagi anak bf...ada tau tak mcm mana cara bagi stop air susu tu..sebab puting sya dah berdarah dan luka??..sya terpaksa beri anak susu fm..tapi skrg susu bengkak sebab susu dah mula menghasilkan.masalah pula puting dah melecet luka berdarah..sya pump pun sama sakitnya..ada sesapa blh tolong ??

17 Balas

Sayang sis kalau ada susu badan tapi nak berhenti pula. Tips nya sapukan air susu tu kat keliling nipple yg crack tu setiap kali lepas baby menyusu. InsyaAllah mujarab.