Dah nak masuk 3bulan

saya dah nak masuk 3bulan tapi perot belom nampak lagi , risau pulak kalau baby kecik tak berkembang 😰

24 Balas

Normal tu, jangan risau ye. Saya masa pregnant sebelum ni pun 7 bulan nak masuk 8 bulan baru nampak perut. Tak nampak perut bukan bermakna baby tak membesar. Asalkan masa checkup doktor kata semua okay, tak perlu risau 😊 Alhamdulillah, baby membesar dengan sihat. Saya bersalin on 37 weeks dengan berat baby 3. 42 kg. Tak kecik pun. #TAPsupermoms

3 bulan normal la sis tk nampak lagi, sy 5bln bru nampak😌 tk perlu worry sangat perut kecik atau besar sebab orang beza2 perut ikt badan masing2. Yg penting baby sihat dlm tu, as long as sis checkup dgn doc, nothing yg perlu worry

Jgn panik sis. Jgn compare perut kita dengan orang lain atau dalam internet. Yg penting bila buat ultrasound, baby normal dan sihat. Saya 5-6 bulan baru nampak. Tu pun tak besar. 😅

Baby kat dalam kecik lg sis.. ada yg perut kecik tp bby besar.. ada yg perut besar bby kecik je.. dh 8 9 bulan nnt baru nampak sarat besar.. sy sampai ke sudah kecik tet je perut

sy 7bulan pun xnmpk sgt .lol .sbb ank first kot dan sy tinggi. bila scan bby berat normal ikut week dia. alhamdulillah.. bsr perut bkn ukuran besar bby kita sis .

depend pd org jgk sis...sy pnh jmpa someone ni preggy 8bln dah, tp perut pun xnmpk...smpy dia sndri ckp dia preggy 8bln..as long baby normal dan sihat pun dah ckup

saya pun masuk 3 bulan..masih kecil ja perut..makin kurus ja sbb x selera makan, hidung balik2 tersumbat je..normal ke tu?

baru 3bulan sis . sy 6bulan bru nmpk perut .jgn risau . yg penting jgn skip vitamins . susu and amalkn permakanan sihat .

saya dh 4bulan, lagi seminggu nak masuk 5bulan. Perut still tak nampak lgi ☺️

normal sis..sy 7 bln bru org tgur nmpk perut. jnji baby membesar dgn sihat