Normal ke atau tak normal?

Saya dah nak masuk 3bulan perut mengembang like 5@6 bulan. Normal ka? Atau rahim mengembang? Sebab saya anak pertama tak tahu lagi hehe. #seriusnanya

8 Balas

Kot2 lemak 😂mcm sya ni bru 14w tpi rupa dah mcm 20w ke atas siap kena cop risk of gdm pulak tu .. selagi baby ok , kantung ok , uri ok , air ketuban ok x jadi masalah apa pun .. kot2 twin ke kan .. positif je 🥰

sy pula, 23 weeks nak masuk 24 weeks dah.. tpi perutt tak nmpk besar lagi klu org tgk mcm tak pecya sy tgh pregnant sbb perut tak nmpk 😆 ada yg sama ke ? #Firstbaby

Sy baru 11 w,,lemak ja lebih kedepan🤣🤣🤣🤣perut blum nampak cuma kalau sy tarik perut kedalam ada la bentuk

saya cmtu..org kata sbb gemok..😂😂😂 tapi sy pujuk diri, tak..sbb ada twins dalam ni..hehehehhe..

Ada je sstgh org mmg jenis badan senang nmpk.. selagi checkup doc kata baby dan mummy sihat ok pun cukup la..

Ya ampun.. sama laa kita sis.. bila org tegur, sy jwb je sbb lemak perut tebal 😂

awk berbadan besar ke.. some ppl perut nmpk besar ni kata bb girl.. ☺️

2y ago

Yup berbadan besar pastu tak berapa tinggi. 😊 Wah syukurlah kalau dpt baby girl.

Normal sis ikut structure badan dan ketinggian sis..enjoy ur preggy