Detail scan gender prediction accuracy

Hi saya dah buat detail scan masa week 24 and dah tahu baby girl. Alhamdulilahh. Cuma saya jadi ragu ragu sebab akak ipar saya selalu cakap baby boy. Dia selalu cakap perut saya kecik dan tak nampak sebab tu boy. And during 1st trimester dia cakap kecik macam tak ada baby. Ni dah lah anak first saya dia buat saya rasa down sangat sebab dia cakap pasal benda benda ni. Sakit hati je dengar dia cakap tu tapi saya diam kan diri je. Saya dah beli almost 80% barang baby girl. So saya nak tanya ada possibility ke after detail scan doc bagitahu girl tiba tiba keluar nya baby boy?

Detail scan gender prediction accuracy
41 Balas

beli je baju random campo2 so klu kuar nnti bby boy xde la terkilan sngt xde baju biru..better beli wrna putih senang boy bole pkai girl pon bole pkai

Mcm sye scan mse kndgn 7 bln, dktr kk x nmpk, gi klinik prvtek dktr ckp gurl, wven perut mse 2 mmg xnmpk mcm org x mgndg pun,abaikan je org yg mcm 2

Sis sabar ye.. Jgn la kecil hati dengan andaian kakak tu dia teka je tu.. Yg lebih kne percaya pd scan doc n tengok mcmana hasilny nnti..

jgn risau,klau boy mcm ni ha,saya scan masa 29 mnggu,dia dah besar cume nmpk kaki sebelah je,tpi nmpk pistol dngn telur dia tu,besar je😂😅

5y ago

Nk tgok yg mana ea.

Memang girl tu. Sy before ni 2 boy. Kalini girl. Tapi perut sama je 😂. Bentuk perut ikut bentuk badan kita. Bukan gender

Kalau scan nampak boy, confirm insyaAllah boy. Tapi klau scan nampak girl, ada kemungkinan akan keluar boy.

Sis , jangan fikirkan sgt apa yg org2 lain cakap . Buat taktau jela . Yang penting sis gembira sudah . 😁

klu pengalam sy... klu perut kecil girl la klu perut besr boy la... tp sy scan semua tepat gendr anak...

Saya nampk pada scan tu gender girl..bentuk perut bukan penentu gender baby. Jdi puan jgn stress ye.

insyaAllah girl tu sis..sbb klau boy,nmpk telur dia,mcm baby sy..tu scan baby sy,boy..

2y ago

klau scan nmpk jantina masa 32mggu bleh guna pakai kata² dokter kn??