Tak berani test upt

Saya dah 8hari delay period, still tak berani test upt takut kecewa plus ttc 6y 😭 pagi tadi hanya test opk je second line samar2.. Ari2 kiri keras & ari2 kanan lembut, before this saya pernah preggy tapi gugur.. sama juga area ari2 kiri keras, rasa mual2 breast sakit & membengkak.. perlu ke saya test upt 🥲 saya masih trauma nak test upt #bantusharing ##ingintahu

6 Balas

I think you should! I pun lambat period 7 hari buat upt samar2 🥰 kalau opk tak tepat sbb dia sentiasa double line. So try test upt dulu, kalau still negative tunggu 2 minggu, and try again. Kalau period still x dtg boleh pergi amik darah beta hcg

3w ago

Baik sis, i will try soon 🤍 thankyou bagi semangat 🥲

Jangan pakai opk sis,pakai upt tros.sy anak 1st lewat period seminggu pon upt masih negatif then 2 minggu br positif.so dah tau centu yg second ni sy lek lek dulu.sy tgh pregnant sy doakan sis positif juga.aamiin

Ya Allah semoga kau tiupkan roh di dalam rahim insan ini 🥹🤲🏻 sis kuatkan semangat pergi check. InsyaAllah ada good news. Sbelum tgk result doa byk2. Or solat hajat byk2

3w ago

Allahuakbar, terima kasih sis 🤍 walaupun kita takkenal sis sudi doakan saya 😭 insyaallah saya cuba 🤲🏻

Boleh cuba upt sis, tapi sis kena get ready what ever situation. Sentiasa positif okay 🤗 In sya Allah ada

Semoga dapat berita gembira sis 🤲🏻

up to you sis