Rasa tertekan di punggung

Saya dah 34w, adakah normal rasa terterkan di punggung? Rasa dia macam korang najis penuh nak terberak. Tapi takde rasa nak terberak pun.

2 Balas

tak sure sbb sy dah 36w takde rasa mcmtu. nanti jump nurse boleh bitau ye. sbb risau tanda nk bersalin juga. sbb haritu nurse sy pesan kalau rasa mcm nk berak tp tak berak/cirit birit tu salah satu tanda kecil.

1y ago

okay faham. tapi rasa tu dah takde. huhu. maybe false contraction kot. terima kasih ya