Berat waktu mengandung

Saya dah 26w 2minggu sekali pergi checkup kk Latest berat saya naik 1.3kg dlm masa 2minggu Macam mana nak control supaya berat tak naik banyak?

5 Balas

memg nya, kk ckp tak ok ke berat yg naik tu? 😅 .. mcm sy, 2week appt, berat naik 1kg lebih ke 2kg , nurse n doc ckp oky je .. bila ada 1kli tu , berat sy tak naik lngsng baru nurse bebel2 .. 😅 jdnya, bila sy byk baca dlm asianparent , ramai tny mcmana nk kawal berat, sy jd tertanya tanya .. adkh kk tmpt lain, nurse2 akn marah bila naik mcm tu.. tmpt sy , nurse tk marah. sbb dorg ckp berat naik dh bagus .. 🤷‍♀️

2y ago

diorg klo ckp mmg bt kite jd risau .. susah hati .. 😌