Alahan Teruk

saya da nk masuk 8week. saya pnya alahan teruk smpai kena amik cuti sebulan. saya sehari 2 3 kali muntah tak sah. loya mual sentiasa ada. lembik badan dibuatnya. saya skrg bnyk baring tidur shj. kekdg tu sampai nangis. nk makann apa semua tk lalu. takut nk makan. firstbaby

13 Balas

saya 12week baru stop muntah sabar jer sis suami wajid banyak tolong,makan minum yg serasi jer asal pastikan kita makan sebab bila muntah banyak tenaga hilang