Alahan Teruk

saya da nk masuk 8week. saya pnya alahan teruk smpai kena amik cuti sebulan. saya sehari 2 3 kali muntah tak sah. loya mual sentiasa ada. lembik badan dibuatnya. saya skrg bnyk baring tidur shj. kekdg tu sampai nangis. nk makann apa semua tk lalu. takut nk makan. firstbaby

13 Balas

saya pon loya ja manjang tp Alhamdullillah takmuntah... makanan manis mmg takleh langsung .nampak gula pon tkboleh nk telan dh😂pagi paksa mkn susu dgn cornflakes yg org timbang kilo nk buat kuih tu sbb yg tu tkmanis sgt... nasi masok 3-4 sudu pstu stop😂Makanan berkuah ja boleh telan..mashed potato kfc pon sedap jgk 🤭🤭

2y ago

sama, saya nasi makan 3 4 sudu da taknak. saya boleh minum manis. tp kena minum panas2 baru boleh telan. klw sejukk mmg nk muntah rasanya