Apa tanda bersalin ?

Saya da 35 week 🥺 da 2 hari keluar kendor wrna hijau , tu petanda bersalin ke ? Sebab sebelum ni tak pernha keluar lendir tu , da 35 week tiba tiba je ade ! Thnkyou mommy yang sudi reply comment ni💖

2 Balas

Hi mommy. Selalu nya tanda bersalin keluar darah atau spotting atau keluar air ketuban atau contraction yang kerap. Lain orang lain pengalamannya. Sebaiknya mommy terus pergi ke hospital sebab dah berlarutan 2 hari dah tu. Risau keadaan baby kan.