Hana Maliqa Confinement Lady - hai semua. Ada ke yng dah pernah pakai servis CL Hana Maliqa?

Saya baru2 ni dah buat payment deposit, then CS tu kata nak bagi receipt confirmation booking tapi sampai sekarang belum ada reply. Saya ada whatsapp beberapa hari lepas tapi dia kata husband dia masuk ward and tak dapat nak bagi lagi resit tu dan tadi pun saya kembali whatsapp dia sebab takde update apa2. But no response till now😭

3 Balas

Try tanya dlm group fb Confinement Lady Semalaysia. Dlm tu banyak experience org2 dgn CL

Salam, boleh tahu tk review CL ni?

2w ago

Bila awak try ye? And ambil pakej berapa hari?