durian

Saya baru nk masuk 3 bulan.. Nk makan durian ? ad yg ckp xblh sbb panas ..haihh.. Bertahan lah..

28 Balas

Saya pernah make durian 3 biji time mengandung anak pertama 12 thn yg lalu sbb saya tak tau tak boleh makan byk.. Alhamdulillah.. Nasib baik baby tidak ada masalah time tuh.. Skrg ni saya mengandung 22 minggu.. 2 ari lepas makan durian dlm 6 ulas sbb tak tahan nak makan sangat.. Alhamdulillah baby sihat.. 😊😊