hamil semula slps czer tidak sampai setahun

saya baru melahirkan anak czer pada 2 ogos 2019. kini sy hamil lagi...adakah merbahaya bagi sy kerana czer sebelum ni?

1 Balas

Biasa risau luka x cukup sembuh je,awk ada cek doktor dn kk kn,alhamdulillah rezeki,Allah dah beri Dia lebih mengetahui,jgn risau sgt ye,jaga kesihatan n baby dlm kandungan dan ank ye,awk akan penat sikit la,jgn buat keje berat2,sbb klau kita czer,dari segi hb rsau low,lain2 tempat luka ...serah pada Allah je ye..fikir yang baik2