Rasa sarat

Saya baru 19 minggu. Tapi rasa macam dah sarat. Perut rasa berat macam 6-7 bulan. Ni second pregnancy saya. Celah kangkang pon sakit masa nak pakai seluar,jalan or dduk lama. Masa cek doc kata uri dekat bawah🥺

2 Balas

normal. sy 22w 2nd pregnancy dh rasa xsedap kt bhgian peranakan. time tidur lg la, nk pusing bdn punya la sakit kt tmpt czer. kena duduk dlu then pusing slow2. klu buat kerja lg la..xblh nk lama2,

sam mcm sy....20week tpi rs mcm dah sarat plak kdg2...celah kgkg sy pon skit ..uri sy pon kat bwh....huhu