Boleh ke berpuasa time kandungan dah masuk 3 trimester? Saya tak nak ganti puasa banyak2.

Saya ada try puasa isnin khamis. Saya kuat. Tapi risau kandungan saya tak kuat. #firstmom #pleasehelp

2 Balas

insyallah boleh. sy dh ganti puasa ok je. pujuk baby selalu gtau dy rutin makan dh berubah. kita kena puasa. kita kena tahan kejap je. gitu je la sy buat

awk try dulu. and pantau gerak bby sbb 3rd trimester dh kena kira. klu tak gerak lebih 3 jam better buka puasa.