Jantung Baby Laju

Saya 34 weeks. tadi checkup dekat kk jantung baby laju, 170. doctor just masuk air and next week kena pergi hospital. Ada tak mommy² yang pernah ada pengalaman macamnie? boleh share tak. nie anak first, so saya risau sangat.

2 Balas

Normal sis , nurse cakap mungkin sebab mommy kurang air . Baby dahaga , saya check up 34 week pon kena macam tu then nurse bagi saya minum air dan baring mengiring ke kiri . Check balik terus jantung baby normal 145 😇

1y ago

thankyou sis respon😍 saya risau sangat sebab nie anak first and checkup sebelum nie okay je. first time kena macam nie😓