BABY MENYUSU

Hi, saya 1st time mom. Nak tanya, normal ke baby latch sekejap sekejap je? Rasa mcm minum sikit je tapi dia sendiri lepas puting. Risau dia tak cukup susu. Baby baru 7 hari. Hari ke 2 dh ajar botol sebab dia ada kuning, sy terpaksa topup formula 🥲 Skrg fasa nipple confused, nak train balik nyot nenen kita. So sad.

1 Balas

tak normal. either cara lekapan salah, tongue/lip tie. cari LC area awk utk check balik semua tu.