gerak baby

sape kat sini yg baby dia aktif sgt dlm perut seharian, esok tu bby slow sikit, xaktif, pastu esok tu plak aktif sgt.. setiap hari bselang seli.. ada x yg mcm tu?? #31weeks

7 Balas

Make sure baby ckup kouta grak b4 9pm..Nnti mkin dekat due makin aktif dye kt dlam..sy skrg 36w4d baby dah practice ibu utk brjaga malam..Sbb siang agk kurang gerak, mlam mmg xbleh bwak bincang..Tulang rusuk dada sllu jadi mgsa bla dye brgrak2..