nona rongyuy

Sapa pnah pakai produk ni masa bersalin ok x.. Sy baru nak mncuba masa berpantang nanti

nona rongyuy
23 Balas

Byk kata NR ni bagus.. Ntah la, bab Baca komen org kat fb je.. X pena bpntang lagi 😁😁

Okayyyy sgt terutamanya mnuman akar and phytonatal.. and minyak urut tu.. 😌😊

phytonatal dia bagus..buat perut sy memulas nk membuang dgn senang..😅

5y ago

sy mkn lps pantang sbb anak kuning..kalau ank dah xkuning leh mkn dah..

Beli kat mna sis.. Ingt nk try sari ayu or nonaruguy jg

5y ago

Ok tq info sis👍😀

Xpenah try tp makcik ngurut recommends brand ni

Sepupu 2 kali pantang guna. Dia kata mmg bagus.

Elok rasanya ramai yg ckp brand ni bgus

Ok sgt..sy dah pakai Kali ke 3 dah..

Sari ayu tu best. Sy pakai yg tu

Wahh cam best je. Berapa tu sis beli?

5y ago

Dia banyak set awak boleh tnya org tu wasup no yg sy kmen kat ats