Kedudukan baby melintang

Hi! Sapa ada pengalaman kedudukan baby melintang? Saya dah nak masuk 31minggu.. Risau baby tak nak pusing ja.. Kalau melintang memang akan czer ke? Ada tips tak untuk bagi kedudukan baby tak melintang?

5 Balas

sy masa scan 29weeks kpala kt atas.. dr pesan jgn buat pape nnti dia pusing sdri.. 31,32 weeks dia melintang... nsib baik scan blik 35 weeks dh kt bawah n dh engaged pun.. insyaallah ada masa lg tu sis.. byk2 berckp dgn baby..