Kelahiran Czer kepada Kelahiran Normal

Sambil tggu husband order kfc 2 snack plate combos for rm20 20/02/2020 ni kan, nk bukak soalan lah jap ? Ok. Nak tnya sp prnh klahiran sebelum ni czer, then klahiran slps tu normal.. brp jauh beza tahun anak dan bagaimana pengalaman? Sbb anak pertama saya 12tahun yg lalu Czer. Then ni anak kedua rasanya nak Normal kalau tiada halangan. Takut lak nk Czer lagi sbb skrg saya ada sakit kt tulang blkg: Sacroiliitis / Sacroiliac. Bersalin Normal pun saya takut jgk sbb xpernah lagi ? Mohon share yg baik2 ya. Jazakallahu Khairan.

1 Balas

Saya tak pernah ada pengalaman, tapi kwn rapat saya ada anak 1st czer jarak anak ke 2 lebih kurang 5 tahun lebih (bersalin normal). Pernah tanya mcm mana blh bersalin normal, masa tu dia kata kebetulan jalan mmg dah buka n baby kecil.

4y ago

In shaa allah sis saya pun doakan sis dapat bersalin normal dan dipermudahkan segala urusan.