Kuning baby

Salam...sy nk tnye sikit mcm mne ya cara nk hilangkan kuning baby..baby sy ari ni 10 hari..dh mcm2 sy buat..sy dh kerap susu kn dia,sy dh bg minum susu kambing n sy dh bg hisap air buah anggur..ape lg sy nk buat untuk hilang kan kuning baby sy..kuning baby sy dri 154 naik 216 ari ni..

16 Balas

kl sis dh susu kan baby mybe pmknan sis kurg vtamin yg dprlukan utk darah... kualiti susu sgt pnting kl baby de kuning..