Soalan di Apps

Salam,Hi Saya nak tanya, kenapa soalan saya sebelum ni tak pernah ada respon? adakan post saya belum di approve admin? 😔

3 Balas

dlm apps ni. soal jwp komuniti ada bbrpa ktegori. ada blum djwp...feed..popular dan trbaru. bkk je apps mmg otometik trus ke feed.. tu yg org x perasan utk pgi ke belum dijawab.. pling sy xfhm. mne nk tgok tarikh post.😅 kdg post dah sthun da. nth2 tuan post dah uninstall apps.🤣

apps ni bila buka jer x terus ke question. dia masuk ke feed. so soalan yg berkurun lama itu yg di jawab, di up balik. x da yg nak klik unanswered questions.

App ni tak bijak sangat. Soalan naik kalau ada yang komen je. Yang tukang jawab pun tak tau tu soalan lama. Patutnya kena letak tarikh.

4y ago

hahahhaa kan 😂 soalan sy tu masa anak 7bulan . ni anak dah nak masuk 9bulan dah baru ada yang respon 😅