rasa tekan kat bawah

Salam.normal ke ye kalau duduk je rasa baby menekan2 rasa cm baby nak trkluar.rsa cm DH Kat hujung2 dah.tapi bila bangun xde plak.cuma rsa tegang kt bawah prut.37 weeks

1 Balas

Normal je sis. Sbb baby dh masuk laluan. Sabar ye. Xlama dh tu. Hihi

5y ago

Sy pn dlu mcm tu. Esok warded hri ni gigih drive g kje lg. Hihi. Tu pn ms warded bukaan dh 1cm. Masuk 8bulan ritu mmg nk buat kje pn xselesa. Lg klu tgh drive lg suka dia dok kcu mama dia tgh drive. Hihi. Klu ada tanda2 g je hspital.