Pindah klinik

Salam..kalau kita kol je klinik lama kita bagitau tak g check up sana lagi blh tak ye?sbb saya dh balik kg skrang ni n nk buat check up sini jer sampai bersalin

4 Balas

Elok bgtau nurse KK lama sis.. Call ke.. Sy pun sblum nk ke KK baru sbb balik kg smp bersalin sempat inform.. Senang KK lama nak setelkan ap yg patut.. Just bagi je buku pink dkt KK baru..

4y ago

Sy dh kat kg ni..saya kol je Kk lama tu bagitau takper kan sis?