Baby x berak 4 hari,

Salam&Hai ibu2.. normal tak klu baby x berak 4 hari? full bf... baby 3bln...

1 Balas

Anak sy pun sama skrg mcm tue. 3 hari sekali baru berak. Sy pegi klinik, doktor cakap normal. Lg satu check perut die, kalau xkeras, lembut elok tue okey. Cuma kena pantau. Sis buat senaman mcm kayuh basikal tue. Insyallah berak nt die. Takpun sis bawak jumpa doktor check kan.

4y ago

2hari ni kentut dia mmg bau busuk tp blm lg berak..😅.. biasany bayi yg full bf brpa lama xberak bru bwa g hsptl?