Keputihan kekuningan

Salam#firstbaby Soryy gambar agak menggelikan. Saya nak tanya ni normal ke klu awal pregnant keluar mcm ni? Cuma kdag2 je keluar tu pun sikit je. Sya pregnant sepatutnya dh 7 week tapi pergi scan doc ckp kantung baru 5 week. Normal ke gap smpi 2 minggu? Saya pernah ggur bulan 9 tahun lepas so agak takut jgklah.

Keputihan kekuningan
9 Balas

haritu sy keluar lendir coklat penuh tapak tangan.. trus pi klinik scan dr kata tu biasa sbb bby bru nk letak dkt dinding rahim.. bnyk kemungkinan mgkin ada bersama dgn suami.. tp sekali tu ja dia kluar lps tu xdah.. Alhamdulillah