Keputihan kekuningan

Salam#firstbaby Soryy gambar agak menggelikan. Saya nak tanya ni normal ke klu awal pregnant keluar mcm ni? Cuma kdag2 je keluar tu pun sikit je. Sya pregnant sepatutnya dh 7 week tapi pergi scan doc ckp kantung baru 5 week. Normal ke gap smpi 2 minggu? Saya pernah ggur bulan 9 tahun lepas so agak takut jgklah.

Keputihan kekuningan
9 Balas

Pergi hospital bhgian emergency,doc akan scan detail,klu nnt dh dpt detect heartbeat dont worry lah,doc akan bg duphaston utk kuatkan rahim,apa pon refer segera pada doctor pakar,banyakkan berdoa di bulan ramadan..