Keputihan kekuningan

Salam#firstbaby Soryy gambar agak menggelikan. Saya nak tanya ni normal ke klu awal pregnant keluar mcm ni? Cuma kdag2 je keluar tu pun sikit je. Sya pregnant sepatutnya dh 7 week tapi pergi scan doc ckp kantung baru 5 week. Normal ke gap smpi 2 minggu? Saya pernah ggur bulan 9 tahun lepas so agak takut jgklah.

Keputihan kekuningan
9 Balas

gatal tak ? kalau gatal , berbau dan berubah kekuningan atau hijau refer dktr or nurse ..nt dy bgi ubt insert dlm .