Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

mmng sedih bila saudara asyik tnya da ada isi ke blm...tpi klo cya d posisi sis..cya akan enjoi dlu ada rezeki awl dpt anak atau lambat..injoi dlu puas² brdua dngn suami sbp klo da brtiga ssh sikit sda nak jln ke mna msti bwa anak...🤣🤣🤣nsib kluarga cya dn kluarga mntua xprnh tnya da preg ke blm...ni orng luar ja yg tnya tpi cya jwb ja dy mw ksi puas kami berbulan madu dlu ...blm da rezeki sbr sja lr...ni tngh second preg tpi anak pertama....yg prtma msa awl kwin tu trus lekat tpi xde rezeki tuhan lebih syg ank syurga...1 thun lebih jga injoi blik dngn suami brbulan madu bru ada isi blik...yg pnting sbar sis ...