Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

enjoy je sis. in shaa Allah sampai masa nnti Allah akn bg. jgn stress2 okey. pegi bercuti dgn husband. pegi makan sedap2. pegi diving. pegi skydiving. pegi snorkeling. pegi main atv. tgk movie night. dah ada anak nnti susah dah smua tu. enjoy time bdua dgn suami. alhamdulillah sy dpt enjoy hiduo bdua dgn suami for 4 years. and now hidup kami hanya pada si kenit 😍😍 so enjoy okey. no stress