sakit

salam... sye nak tanye.. ade x ibu2 yg mengalami buasir yg teruk mase mengandung... boleh bg tau x cane nak buat...

79 Balas

Sy dri sblum kawin mmg dah ade buasir..mcm2 cara dah sy ikhtiar bg hilangkn buasir tp xjmpe jln..cume sy control pmakanan n bykkn minum air kosong..dokter pn pelik knp blum kawin dah ade buasir😅 ni dah kawin pregnant mmg kna jaga btul2 tkut sembelit dtg confirm jd perit .asalkn buasir tu kecut n xberak brdarah still ok lg

5y ago

Sedang mengalami jg 😂😂