sakit

salam... sye nak tanye.. ade x ibu2 yg mengalami buasir yg teruk mase mengandung... boleh bg tau x cane nak buat...

79 Balas

Saya pun kena buasir haritu masa 6 minggu. ubat masuk kot punggong tu semua tak jalan. So doc bg ubat Dulcolux.pil ni ada jual dekat farmasi juga.sbb kawn pun pernah makan. ubat ni saya makan esok memulas mcm makan julap. najis lembut and banyak keluar. makan mlm ubat ni. lepas pada tu buasir slowly berkurang then hilang terus. sbb kita tak meneran dan najis tak keras.