sakit

salam... sye nak tanye.. ade x ibu2 yg mengalami buasir yg teruk mase mengandung... boleh bg tau x cane nak buat...

79 Balas

Sye.. Smpai buasir trkluar😩.. Pnca nye sye mkn ubat klnik 3srangkai to.. Klo x mkn molek jerk.. Ngdu kt dktr kk die ckp mmg cm to mula2.. Last2 smpai trkluar buasir bru die tukar ubat iberet.. 😒da skrg sye xtw nk buat pe.. Sbb test g kt bidan die ckp xleh buat pe2.. Nk xnk tggu lpas brnak bru bole ubat.. Sbb klo ubatkn skrg tkut t mse teran bnda to trkluar blik.. 😭

5y ago

Die ad ktulan dging y trkluar.. Dkt dubur kite.. Klo sye akn trsa die trkluar bile sye cangkung ke toilet.. Tpi rjin2kn dri tolak bnda to masok blik..