sakit

salam... sye nak tanye.. ade x ibu2 yg mengalami buasir yg teruk mase mengandung... boleh bg tau x cane nak buat...

79 Balas

trkelua ke buasir ny sis . klau trkelua n bengkak mcm kembong buasir ny ad ubt cream sapu tok kecut kn sis . bole beli je kt mne2 farmasi . klau buasir ny kt dlm buntot lg sis bole g check kt hospital trus . nt doc bg ubt yg sesuai . ad sesetgh org ilang . ad sesetgh xilang sis . batter rujuk je kt doc lebih bgos supye sis slesa .