Pinjam mata utk tgk UPT samar²

Salam smua. Ada siapa² nmpk line x? Sbb sya nmpk mcm ada line tpi x terang. Sya chck 4 hari sebelum period bdan rasa lain mcm slalu rsa mual² dan pening, mngantuk spnjang hari, kejap² rsa lapar. Sya jarang alami prkara mcm ni lgi stu yg pelik slalu put**g akn gatal msa nak period tpi kli ni x terus rsa sakit dan ngilu. Mnta tolng ya mommy² dan bakal mommy smua 🙏 #pleasehelp

Pinjam mata utk tgk UPT samar²
17 Balas

1st time mom ni kan.. Tak pe mama. Kuatkan sangkaan baik mama. InshaAllah cuba try 2 minggu selepas tarikh period yg sepatutnya. Lepas tu kalau nak check air urine [ air kencing tu] pada strip tu better kencing yang ke2. Maksud saya bila kencing dah keluar tahan kejap then kencing lagi.. Hah kencing ke2 ni InshaAllah accurate.. Semoga bermanfaat. Sangka yang baik2 ye. Allah mengikut sangkaan hambaNYA. Semoga ada malaikat kecil dirahim mama.. Aaamin ya rabb

saya pun ada check upt ni 5 hari sebelum period. mmg nampak samar sangat sangat. pada mata saya mcm nampak double line tu. dia dalam nampak tak nampak. lebih kurang saya haritu. skrg saya dah delay period 3 hari. line sama terang dah. Alhamdulillah.

11mo ago

Waa tahniah sis 😊 semoga sya pun ada rezeki dlm tahun ni. Mgkin sya akn chck smula dlm 2 atau 3 hari slpas delay period

mate sy nmpak 1 line je. Cuba wat UPT bile dah lewat period dlm 3 hari. klau de rezeki sis, insya Allah nmpak double line walaupun samar2 .

11mo ago

ya betul. Dr kata failing pregnancy

ya..nmpk tp samar..mybe 2..atau 3mggu..sy pnh mcmni masa mula2..sy tggu 2mggu kmudian repeat upt wktu pagi..then makin terang..now dh 20w pon..

11mo ago

Waa 😍 hrap sya pun mcm sis jgk. Due date period sya dlm dua hri lgi

Hi awak , saya nampak ada 2line ! Saya macamni laaaaaa samar je repeat lagi 3hari macamtu pekat . Semoga ada rezeki awak ❤️

11mo ago

Amminn 🤲 terima ksih 🥰

Saya nampak 1 line tapi check lagi after 1week kalau x dtg bulan.. dengan izin allah mane tahu sangkut alhamdulillah

Sya nmpk double line, 1 lagi sngt samar.. nt after 3 days da ble cek lagi.. sya hari tu pun mcm ni juga

11mo ago

Okay sis, smoga ada rezeki sis🤲🏻☺️amen

I nampak 1 line. Maybe another line tu evaporated line. Tedt balik afte r2 weeks ya dear

11mo ago

Baik sis 😊

nampak macam 2 line , nnt sis try check lagi . btw jaga diri ya jgn buat kerja berat

11mo ago

Baik sis. Tq 😊 sya akn chck smula dlm dua hri lgi

nmpk 1 line.. mgkin awal lg.. tggu lewat smggu period pas tu try lg..

11mo ago

Baik sis