miss v berbau

salam semua,saya nak tanya..macam mana nak hilangkan bau miss v..sebab saya dah pergi klinik 3 kali..kali terakhir saya pergi bulan 1 ..saya x tahu lagi cara ape paling baik untuk hilangkan bau miss v..😓

6 Balas

wasalam hai sis..mungkin sis boleh cuba berendam dalam air panas suam (jngn pnas sngt tau) dan 1 lagi cuci dengan air daun sirih ....insyallah mudah mudahan boleh bantu sis

4mo ago

sama..sama☺

basuh dengan air suam campur garam.. dalam sehari dua mcm tu. berbau tu sebab dah ada kuman pada area miss v dan celah paha.

4mo ago

oh terima kasih sis☺️

jangan lupa minum banyak air kosong, makan/minum cranberry, jaga pemakanan kurangkn yg manis²

4mo ago

Terima kasih sis bagitahu ☺️

Rendam dgn air garam..beli sitz bath tu..membantu jgk la bg sy..

4mo ago

setiap kali nk solat basuh dan tukar panties.

4mo ago

terima kasih sis🙏🏻

綺羅々愁大