sakit dan memulas perut waktu malam

salam semua.. saya 31 weeks pregnant, sejak masuk 29 weeks keatas, asal tengah malam saja, saya mesti sakit perut memulas dan kerap ketandas..nak kata cirit birit tu tidak, tapi begitulah keadaannya, sakit perut dan berulang ketandas..waktu malam mesti 2 kali membuang at least.. tak termasuk waktu awal pagi dan t.hari..badan jd penat bila tidur terganggu dengan perut memulas..ada tak ibu ibu disini yang mengalami masalah sama macam saya

1 Balas

Saya pun sama..sjk masuk 28 weeks..selalu sakit pinggang..rasa cam nak bersalin..memang mengganggu tido saya..sbb sakit sgt..kalau bab buang air besar tu..memang kerap la skrg..tp x la tgh tido nak.membuang tu..biasanya..pg ,tgh hr, atau mlm saya membuang..memang kerap dr biasa la..kalau tidak saya ni susah nak membuang hr2 hu..hu..