susu badan

Salam semua...boleh ke suggest mknan yg boleh pekatkan da meriahkan susu badan ... 21days

2 Balas

saya minum nestum.. susu kambing.. horlicks.. mkn almond.. kurma. tp xde la hari2.. gilir2 la.. harini nestum,esok horlicks.. ha gitu . just make sure perut x kosong.. minum air byk.. mkn apa yg buat mommy happy. sebab bila mommy happy susu pun meriah.. sebab tu kalau hantu durian, bila dia mkn durian,itu pun leh jd milkbooster awak. all the best 😁😁

saya dulu masa pantang selalu makan sup lobak putih. meriah susu