Senarai Brg Bag Hospital

Salam semua. Sy dah start packing masuk 7bln. Dlm gmbr adalah senarai yg sy buat. Petak2 tu mksdnya sy kemas ikut kategori dlm satu plastik transparent/ net bag yg sama. Ada apa2 lg yg tak lengkap atau nk tambah ke? Atau sebarang cadangan dialukan.. Marker - utk tulis kat milk storage bag Plastik - buh baju kotor/ sampah Lipbalm, lotion, moisturizer - hospital buat kulit jd kering Sy dh ada instant swaddle jd tak bawa kain lampin atau selimut..

Senarai Brg Bag Hospital
6 Balas

ada org kata pampers bawak lebih sbb bby akan byk kencing berak ms tu..

7mo ago

bawak satu pek trus

oh ya, tertinggal towel satu lagi brg dlm toiletries ☺️

nice sharing ❤

👍🏼

Thanks sis

👌