Sakit dalam perut sebelah kiri

Salam semua.. normal ke usia kandungan 20w sakit dalam perut bahagian kiri? duduk nak kencing pn rasa sakit mencucuk2.. masa tidur nak bangun pun rasa sakit bhgian kiri je.. btw, anak first.. #bantujawab ##firstmom

2 Balas

Kalo bahagian kiri tu biasanya angin..tp kalo kerap baik pegi check..sy awal2 dulu pun sama jgk sakit menyucuk kt bahagian kiri perut..tp dokter ckp itu angin..

Jika melarat, jumpa doktor untuk pemeriksaan. Bagi saya normal sebab kandungan membesar himpit otot berkenaan

4w ago

Sama