PERUT CRAMP

Salam semua , normal ke kalau di awal kehamilan ada rasa sakit kramp yang nyeri di bawah perut dan ari ari ? #ingintahu #firstmom #pleasehelp

9 Balas

Ya. Saya pun tengah mengalami. Mula2 cramp sama seperti masa haid. Sekarang minggu ke -5.. kurang sedikit

normal..slgi tak turun darah n cramp btrsan..kdang² angin..mcm saya mnycucuk rupanya dktr kata angin..

sy mula2 cm tu la..cramp gile mcm nk dtg hide...ni msuk mingu ke 4 dh kurg dh..sakit pingang je

Sy pon..smpai skrg 7weeks lebih..tp skrg lebih kpd nyocok2 bwh perut

Its normal selagi cramp tu sekejap2, and tak turun darah.

Normal - tp selalu sy kene pd awal pg & petang

Saya pun rasa yg sama

Normal

normal