Sakit bahagian bawah

Salam semua , nak tnya .. Normal tak kalau sakit bahagian ari² , sakit mcm senggugut .. Lebih sakit dr senggugut .. Adakah tu tanda nak bersalin ? Semalam ada keluar lendir coklat sikit , harini takda .. Tp perut masih rasa sakit , sekejap sekejap .. #firstbaby #1stpregnnt

2 Balas

dah berapa week tu puan? kalau dah kerap sakit2 tu better pergi hosp terus. takut dah nak dekat dah tu. apa2 pun semoga dipermudahkan 😊

Better awak g spital ..saya rasa nk dekat dah tu ..

4y ago

Takpe check up jer .. bgthu nanti kt doc mcm yg awak rase tu .. at least die bole tgok laluan da bukak ke belom..