buku pink

Hi salam semua, nak tanya betul ke buka buku pink dekat klinik kerajaan lagi bagus dari klinik swasta? Sbb sy igt nk buka kat klinik swasta. Sy tkde pengalaman dan ni 1st baby. Tq :)

12 Balas

Kk tu lmbat.. Psl bleter tu ikot tmpt.. Tmpt saya alhamdulillah ok, nice ja.. Nurse baik2... Swasta fhm2 sdri, ada duit bajet lebih.. Boleh ja p.. Tp apa pn, semua sama ja.. Lambat n cepat.. Cuma scan tu swasta la, sbb lebih .. Tp klo serius or kronik gov juga yg terima.. ☺️