buku pink

Hi salam semua, nak tanya betul ke buka buku pink dekat klinik kerajaan lagi bagus dari klinik swasta? Sbb sy igt nk buka kat klinik swasta. Sy tkde pengalaman dan ni 1st baby. Tq :)

12 Balas

Buat di KK tu biasala..ramai org, kena tggu agak lama. Tiap kali dtg klinik diorg akn cek urine n BP mcm biasa. HB ada ms2 tertentu akn di cek..jumpa doc and scan mgkin selang sebulan atau 2 bln. Kalau klinik swasta depends la ..cara lain2 kot. Sy pun 1st time pregnant..buat dekat KK je sbb xkerja.