buku pink

Hi salam semua, nak tanya betul ke buka buku pink dekat klinik kerajaan lagi bagus dari klinik swasta? Sbb sy igt nk buka kat klinik swasta. Sy tkde pengalaman dan ni 1st baby. Tq :)

12 Balas

kalau di KK memang tersangat lah detail dia check habis. penat la jugak nak menunggu lagi dgn ramai org. saya dulu buka buku di KK. lps tu x tahan dgn mabuk lg last2 trim 2 tukar swasta. pegi klinik yg mmg khas mesra ibu dan kanak2. kalau ada masalah dorg bg surat refer hospital terus.. hospital uruskan pula.. bg sy ok saja sis.

4y ago

yup. takpe. boleh bersalin di gov. kalau kena bebel buat dekk je. lagipun bkn x pegi monthly check up kan.