Susu badan

Salam saye ade baby 3 bulan, memula die fm & susu bdan tp ade 2 3 hari tu saye tak sempat nak directkan die susu badan & die minum botol je. Lepas dari tu saye cube bg die susu badan & setiap kali die hisap mesti loya. kenape eh? saye nak pam masuk botol pun tak bole sb kalau pam 1oz pun tak dapat tp kalau baby direct baru ade susu. Tp setiap kali bg die loya kenape ye? ade cara tak nak bg die menyusu direct balik ?

3 Balas

Anak sy pun kadang mcm tu..sbb hantar pengasuh die minum botol..bile nk df die wekk jdi sy bagi bagi susu bdn dlm botol sikit mcm 3oz sbb ank sy minum 4oz kalau xcukup sy terus df kalau xmenjadi cube mlm2 kalau dlm gelap ank nk susu sis susu kn..die tgh mamai die hisap je jnji ade susu..try la..sy pun masih menuntut ilmu keibuan😂